Στην ιστορική Αίγλη, για σινεμά… διαρκείας

Την Πέμπτη 23 Μαΐου το Cine Αίγλη, ένας από τους ομορφότερους θερινούς κινηματογράφους της πόλης στον καταπράσινο κήπο της Αίγλης Ζαππείου, υποδέχεται ακόμη μια σεζόν συναρπαστικών ταινιών, σε συνδυασμό με νέες καλοκαιρινές παροχές & προνόμια για όλους.

Πρόκειται για το πρώτο θερινό σινεμά που λειτούργησε στην Αθήνα και μετρά ήδη έναν αιώνα ζωής ενώ συνεχίζει να προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία με εντυπωσιακές προβολές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Αυτό το καλοκαίρι, το Cine Αίγλη κάνει πρεμιέρα με το The Great Gatsby, ενώ θα παρουσιάσει σε πρώτη προβολή κάποιες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού όπως The Hangover 3 – Before Midnight -300, Rise Of An Empire και πολλές ακόμη κινηματογραφικές επιτυχίες.

Ωστόσο, για πρώτη φορά φορά φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να προαγοράσουμε κάρτα διαρκείας για παρακολούθηση όλων των ταινιών της σαιζόν με 80 ευρώ, και μάλιστα αφήνοντάς μας να επιλέξουμε με προ-κράτηση τη θέση μας.

Επιπλέον, για δεύτερη χρονιά θα λειτουργήσει και ο χώρος της Prive Veranda, για ιδιωτικές προβολές της αγαπημένης μας ταινίας και δείπνο δύο ατόμων με 4 πιάτα και τιμή με το εισιτήριο, 25 ευρώ.

Όσο για τις φετινές επιπλέον προσφορές, οι τετραμελείς οικογένειες θα παίρνουν δώρο το τέταρτο εισιτήριο, ενώ κάθε Τετάρτη με ένα εισιτήριο θα παίρνετε ακόμη ένα δώρο.