Νομοταγείς τύποι, έρχονται στις οθόνες μας

Τρεις από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς που γέννησε ο παγκόσμιος κινηματογράφος, καταφέρνουν μέσα σε μια νύχτα να δημιουργήσουν την πιο εκρηκτική, ρετρό, κινηματογραφική ατμόσφαιρα που έχετε φανταστεί.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Φίσερ Στίβενς (Τhe Cove), οι επίσης βραβευμένοι με Όσκαρ, Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Άλαν Άρκιν ξανασυναντιούνται σε μια συγκινητική, αλλά και επική νύχτα δράσης, ως συνταξιούχοι γκάνγκστερ που δεν διστάζουν να βάλουν μπουρλότο σε οτιδήποτε δεν τους κάθεται σωστά.

Όσο για το story, o ψύχραιμος Βαλ, παίρνει εξιτήριο από τη φυλακή, αφού έχει εκτίσει την σχεδόν τριακονταετή ποινή του, αρνούμενοςνα καταδώσει τους συνεργούς του στην αστυνομία. Στην ελεύθερη ζωή του τον περιμένει ο κολλητός του, ο Ντοκ και σύντομα οι δυο τους συναντιούνται με τον τρίτο της παρέας, τον Χιρς. Το δέσιμο των τριών φίλων παραμένει πολύ δυνατό, και παρά την ηλικία τους, η ικανότητά τους να προκαλούν το χάος δείχνει το ίδιο ζωντανή όπως παλιά. Τι σημαίνει αυτό;

Σφαίρες πάνε και έρχονται, θεότρελα ξενύχτια βουτηγμένα στις εγκληματικές σκανδαλιές αγκαλιάζουν τις μεγαλύτερες παρανομίες που μπορείτε να φανταστείτε και ατελείωτες καταχρήσεις με άφθονο σεξ γεμίζουν τα μερόνυχτα τις παλιοπαρέας, καθώς οι ανάγωγοι αλλά θεωρητικά “νομοταγείς τύποι” προσπαθούν να θυμηθούν τους παλιούς καλούς καιρούς. Μέσα στο απόλυτο χάος και ενώ ο χρόνος κυλά, ένας από τους τρεις γκάνγκστερ δείχνει να κρατά ένα επικίνδυνο μυστικό, το οποίο τον βάζει σε τρομερό δίλημμα καθώς ο χρόνος για να βρει τη λύση όλο και λιγοστεύει.

Καθώς ο ήλιος ανατέλλει και η θρυλική τριάδα δείχνει να ζει στιγμές αιώνιας δόξας και έκστασης, οι παλιόφιλοι έρχονται ευθέως αντιμέτωποι με μια πτυχή του σκοτεινού τους παρελθόντος που απαιτεί λύση εδώ και τώρα.

Θα τα καταφέρουν άραγε να νικήσουν τη λήθη και να γραφτούν στη σελίδα της αιωνιότητας ή θα περάσουν και οι ίδιοι στην ιστορία, παίρνοντας μαζί τους τις αξίες και τα ιδανικά μιας άλλης, αυθεντικής και σκληρής εποχής;

Η απάντηση στις 23 Μαΐου στους κινηματογράφους

Πάρτε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το trailer που ακολουθεί: