The Twilight Saga: Τέλος χρόνου για τους βρικόλακες (με παιδί)

Λίγο πριν βγει στις αίθουσες το τελευταίο μέρος του Twilight, κάνουμε μια μίνι προεπισκόπηση του τι μας περιμένει στις 15 Νοεμβρίου. Φοβερά πράγματα σου λέω θα γίνουν.

Αυτό ήταν! Μετά από 4 χρόνια αγωνίας, δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και περισσότερες αδυναμίες στους βρικόλακες απ’ όσες μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα αντέξεις, το Twilight φτάνει επιτέλους στο τέλος του. Κατά τη διάρκειά του, πέρασε από πολλές μπόρες. Σχέσεις δημιουργήθηκαν, άλλες εξελίχθηκαν, δόθηκαν μάχες με λυκανθρώπους, άλλοι φαγώθηκαν απ’ τους βρικόλακες, ακόμα και μικρά βρικολακάκια γεννήθηκαν οπότε κάπου εδώ φτάνει το τέλος.

Ένα τέλος, που το περιμένουμε εδώ και καιρό μιας και μετά από τα δεκάδες teaser των trailers και τα promos των teasers των trailers δεν μας άφηναν και πολλά περιθώρια να ξεχάσουμε το… πολύκροτο ending της γλυκόπικρης ιστορίας. Και κάπως έτσι, φτάσαμε και στο επίσημο trailer. Παίρνουμε λοιπόν βαθιά ανάσα και υποσχόμαστε να το παρακολουθήσουμε με σεβασμό καθώς είναι το τελευταίο που θα δούμε ποτέ.

Και αν το θες και step by step για να μην μπερδεύεσαι...

1. Το trailer του Breaking Dawn 2, ξεκινά με ορισμένα στοιχεία που έχουμε ήδη δει στο teaser του. Η Bella, ως νέα στο club των βρικολάκων παραφυλάει πίσω από ένα δέντρο και ετοιμάζεται να ροφήξει το αίμα ενός ελαφιού. Τότε όμως…

2. Βλέπουμε πως η Bella έχει ακόμα πιο άγριες διαθέσεις και αντί για ελάφι, επιτίθεται σε ένα άγριο λιοντάρι το οποίο μετά από μια σκληρή μάχη σκοτώνει κιόλας. Βλέπεις η Bella είναι πολύ πιο “βρικόλακας” απ’ όσο είχες ποτέ φανταστεί μιας και πόσες φορές είχες σκεφτεί ότι μπορεί να πετάει και να σκοτώνει ταυτόχρονα;

3. Μην σε τρομάξει όμως όλη αυτή η αλλαγή. Ο Taylor Lautner άλλωστε είναι ακόμα εδώ! Και μάλιστα εκ πρώτης όψεως δείχνει καλοντυμένος και καλοχτενισμένος κάτι που δεν περιμέναμε από τον αγαπημένο μας  λυκάνθρωπο.

4. Όπως και να’ χει το Breaking Dawn 2 δεν είναι μόνο καλοντυμένοι λυκάνθρωποι ούτε βρικόλακες που κατασπαράζουν λιοντάρια. Έχει και σενάριο βέβαια και μάλιστα περιτριγυρισμένο γύρω από αυτό το κοριτσάκι. Ναι, η κόρη του Edward και της Bella που είδαμε να δημιουργείται στο προηγούμενο part της ταινίας. Κι αν θες να ξέρεις τα νέα του κοριτσιού, μάθε πως έχει ήδη αποκτήσει και εχθρούς.

5. Ο βασικός της είναι… ένα κράμα από Tony Blair, Kenneth Williams, Brian Clough και David Frost. Ναι περίεργο αλλά εκ πρώτης όψεως σε κάτι τέτοιο φέρνει εμφανισιακά. Αυτός τέλος πάντων ισχυρίζεται πως ένα παιδί που είναι μισό βρικόλακας, μισό άνθρωπος είναι παράνομο και πως όσοι σχετίζονται με την… κατασκευή του πρέπει να τιμωρηθούν με θάνατο.

6. Η οικογένεια από την πλευρά των “μισών βρικολάκων” αντιτίθεται, και τέλος πάντων το story εκτυλίσσεται κάπως έτσι, οικογενειακά με κάποιες αναδρομές το παρελθόν όπου οι οικογένειες μισών βρικολάκων – μισών ανθρώπων έπρεπε λέει να σκοτωθούν.

7. Μετά ακολουθούν περίεργα σκηνικά με περίεργες γυναίκες με περίεργες δυνάμεις που προσπαθούν να εξοντώσουν το κράμα από Tony Blair, Kenneth Williams, Brian Clough και David Frost

8. Kαι μετά βγαίνουν και κάτι νερά με μαγικό τρόπο απ’ τα πατώματα…

9. Και κάπως  έτσι φτάνουμε στο τέλος του trailer όπου βλέπουμε δύο αντίπαλα στρατόπεδα να παραπέμπουν σε Breaveheart σκηνές (κάπως έτσι δεν τέλειωσε και το Harry Potter τώρα που το σκέφτομαι; Και το Lord of the Rings; Και κάποια από τα Narnia;) Τέλος πάντων, αυτά.