St’ Astra… και τον χειμώνα!

Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’ Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν.

Στην κουζίνα του βραβευμένου trendy εστιατορίου είναι φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί «αστεράτα» πιάτα από τη μεσογειακή και μοντέρνα διεθνή κουζίνα, όπως λαυράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας ή πανσέτα μαγειρεμένη με soya ginger, πουρέ και chips από λευκά καρότα αλλά καιευφάνταστα γλυκά όπως σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδήκαι yuzu.

Και για τους λάτρεις του sushi το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections – πάντα σε λογικές τιμές – από τον Sushi Chef Eric De Leon.

Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge με θέα τη φωτισμένη πόλη.

Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα