21 χρόνια Sale & Pepe

Το εστιατόριο Sale & Pepe συμπληρώνει 21 χρόνια γευστικής παρουσίας στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, και προσφέρει για μία ακόμα σεζόν απολαύσεις υψηλού επιπέδου μέσα από απροσδόκητα προσιτές, γευστικές προτάσεις, νέες γεύσεις και τη βασίλισσα λευκή τρούφα σε ποικιλία πιάτων!

Με τους ευφάνταστους συνδυασμούς και τη δημιουργικότητα του Ivan Ottaviani απολαμβάνουμε καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή, εξαιρετικά μενού στην τιμή των 35/άτομο με ένα ποτήρι κρασί.

Το Menu Classico del Chianti περιλαμβάνει κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικο Τοσκάνης και λάχανο, σερβιρισμένο με τραγανή πολέντα και σοταρισμένο σπανάκι ή Φρέσκο μπακαλιάρο alla Livornese, το Menu Classico di Pesce σερβίρετε με Spaghetti alla chitarra με Vongole και κολοκυθάκια, Γλώσσα λεμονάτη με πουρέ από φασόλια Cannellini, αρωματισμένη με γλυκό σκόρδο και μανιτάρια και Σορμπέ με φρούτα του δάσους για έναν γλυκό επίλογο, ενώ το Vintage Kitchen and Wines Menu με τέσσερα πιάτα και ένα μπουκάλι κρασί ανάμεσα στα οινικά διαμάντια Ramnista 1999, Μαγικό Βουνό 1997, Chateau Semeli 1998, Νέα Δρυς 1998, Μέγας Οίνος 1998 και Κτήμα Φτελιάς 1997 που σας περιμένουν για να αποδείξουν ότι όσο ο χρόνος κυλά κάποια πράγματα γίνονται πιο σπάνια και γευστικά.

Το μενού που έχει γίνει πλέον παράδοση, καθώς το Sale & Pepe έχει ταυτιστεί με το σπάνιο και εκλεπτυσμένης γεύσης αυτό προϊόν, περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών με στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και τη μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας. Για αρχή παραδοθείτε στην απόλαυση ενός Ζωμού Φασιανού με Amarone, Royale, αυγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα, συνεχίστε με Αυγό μάτι με λευκή τρούφα και σοταρισμένο σπανάκι, αφήστε τη μοναδική γεύση ενός Ριζότο Carnaroli με κολοκύθα, λευκά μανιτάρια και λευκή τρούφα ή των πράσινων γεμιστών Ravioli με φασιανό, ραγού από volaille και μαύρη τρούφα να σας συνεπάρει. Το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος με κρασί Marsala, λευκή τρούφα και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο θα σας εκστασιάσει. Τέλος το Ζεστό Pecorino από την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα και μάλι τρούφας ή η Creme Mascarpone με λευκή τρούφα και Armagnac Saint Cristeau 1972 θα αφήσει στον ουρανίσκο σας τη θεσπέσια γεύση της «βασίλισσας». Το μενού στοιχίζει €69/άτομο.

Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102