17 χρόνια Friday’s σε ένα event για καλό σκοπό

Ο Δεκέμβριος στα ΤGI Fridays\ είναι αφιερωμένος στις ευχές, έτσι από 4-19 Δεκεμβρίου μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς πιο ενεργά στο έργο του Make-A- Wish, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Αγοράζοντας κάποιο από τα αγαπημένα σας πιάτα (Potato Twisters, Chicken Caesar Salad, Jack Daniel's Chicken, The Brave Texan, Tahini Sour Marinated Chicken), μπορείτε να προσφέρετε προαιρετικά 0,50€ επιπλέον. Τα TGI Fridays συμμετέχουν μαζί σας και για κάθε σας επιλογή προσφέρουν 0,50€ ακόμη.

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τα TGI Fridays στην Κηφισιά σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 17 χρόνια παρουσίας των TGIFridays στην Ελλάδα και νιώστε τη δύναμη που έχει μια ευχή! Το 50% των εσόδων θα διατεθεί για το έργο του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η Άντα Λιβιτσάνου με την μπάντα της.

Η εκπλήρωση μιας ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους. Βοηθείστε να διαδώσουμε το μήνυμα αυτό τον Δεκέμβριο στα TGI FRIDAYS!

Παρακαλούμε περιμένετε ...