Ειδικά διαμορφωμένο Ιταλικό μενού, στο Fuga

Με μια ξεχωριστή άφιξη ξεκινάει ο μήνας των εορτών στο fuga. O Ιταλός σεφ Gianluca Guglielmi θα βρίσκεται στη κουζίνα του fuga στις 03/12/14 και 04/12/14 για δύο ειδικές βραδιές με παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις. 

Ο Ιταλός σεφ που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε κορυφαία Ιταλικά εστιατόρια και τα τελευταία χρόνια έρχεται συχνά στην Ελλάδα, μαζί με την ομάδα του σεφ Θάνου Κουλτούκη θα δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού για τις δύο βραδιές και θα εμπλουτίσουν το a la carte menu της fuga με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές. Φρέσκα ζυμαρικά, νιόκι, ραβιόλι, τα φημισμένα Lasagneragual Bolognese, cotoletta di vitello alla Milanese και πολλά άλλα.

Παράλληλα για τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης προτείνει εορταστικά  μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και για όλο το μήνα  Δεκέμβριο.

Αλλάξτε χρόνο  με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε μεσογειακές γεύσεις όπως τη σούπα γλυκιάς κολοκύθας με ricotta bufalla, καβουρδισμένα φιστίκια και μέλι, το Ριζότο με μελιτζάνα, καπνιστό Μετσοβόνε, πέστο ρόκας και Μοσχαρίσιο μάγουλο braise σε κόκκινο κρασί με πουρέ πατάτας και κρεμμύδι confit.

Τα εορταστικά μενού για όλο το μήνα Δεκέμβριο ξεκινούν από 30 ευρώ ενώ για το ρεβεγιόν από 48 ευρώ το άτομο.

Επιπλέον, για τους φίλους του Μεγάρου Μουσικής, που θέλουν να απολαύσουν ένα καλωσόρισμα του σεφ και μια pasta ή ένα ριζότο, συνδυασμένα με το ανάλογο ποτήρι κρασί, μετά από τις παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής ισχύει ειδική προσφορά από 15 ευρώ το άτομο.

Περιορισμένες θέσεις - Τηλ. Κρατήσεων: 2107242979