Porter και Stout: Γευστική δοκιμή σε 2 ιδιαίτερα είδη μπύρας

Η Genius In Gastronomy και το Beer Sommelier Course παρουσιάζουν ένα back to back set γευσιγνωσίας και beer and food pairing την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00 μμ στο Abbey Beer Diner, Περσεφόνης 13 & Ορφέως- Αθήνα.

Τέσσερις Porter: Septem Porter, Anchor Porter, Alaskan Smoked Porter, Rogue Mocha Porter

Τέσσερις Stout: Murphy's Stout, Guiness Export Stout, Voreia Stout, Emelisse Espresso Stout

Θα αντιπαρατεθούν γευσιγνωστικά.

Θα δοκιμαστεί μια επιπλέον μπίρα έκπληξη κατηγορίας Stout,ηVoreia Stout, την οποία εξασφαλίσαμε για δοκιμή λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της στην αγορά. Μαζί μας θα είναι και οι beer bloggers του Beers & Games Reviews.
Στη συνέχεια θα ταιριάξουμε τέσσερις μπίρες των παραπάνω κατηγοριών με menu τεσσάρων πιάτων βγαλμένων από την ιδιαίτερη κουζίνα του Abbey Beer Diner:

1ο πιάτο : Πατατοσαλάτα με απάκι
2ο πιάτο : Kοτόπoυλο πατέ με βούτυρο clarifie και chutney κρεμμυδιού
3ο πιάτο :
Επιλογή α) Fish 'N' Chips με ψάρι χαλιμπούτ, γλυκοπατάτες και espuma αρακά
Επιλογή β) Hot Dog σε pretzel με πιπεριές, κρεμμύδια και αβοκάντο
Η επιλογή του κυρίως πιάτου γίνεται κατά το κλείσιμο της θέσης.
4ο πιάτο : Επιδόρπιο γλυκό "espresso semi freddo"

Τιμή μόνο για την γευσιγνωσία 20 ευρώ/άτομο
Τιμή για την γευσιγνωσία και το beer and food pairing 35 ευρώ/άτομο

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00)