Νόστιμα, 50 χρόνια Margi

Με σήμα κατατεθέν τη ζεστή φιλοξενία και την εντυπωσιακή διακόσμηση, το αγαπημένο εστιατόριο bakù υποδέχεται το φετινό χειμώνα και υπόσχεται έντονες εμπειρίες γεύσης.

Ανάμεσα στα custom-made έπιπλα, τα ζεστά υφάσματα, τα συλλεκτικά χαλιά από την πόλη Βakù και τα ιδιαίτερα κρυστάλλινα φωτιστικά, ο ταλαντούχος chef Παναγιώτης Γιακαλής ταξιδεύει γευστικά τον ουρανίσκο, προτείνοντας πιάτα με στοιχεία από τη μεσογειακή και τη διεθνή κουζίνα, όπως κριθαρώτο παντζαριού με καπνιστό σκουμπρί Χαλκιδικής και ελαφριά κρέμα σκόρδου καθώς και rib-eye από prime angus beef με sauce bearnaise, mini σαλάτα και homemade πατάτες, χρησιμοποιώντας υλικά από διαλεγμένες πρώτες ύλες ελλήνων παραγωγών.

Επιπλέον, σε μια επετειακή χρονιά, καθώς συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην Αθηναική Ριβιέρα , το The Margi καινοτομεί , «εφοδιάζοντας» το εστιατόριο με εποχικά προϊόντα παραγωγής από τη The Margi Farm, μια ιδιωτική έκταση 20 στρεμμάτων στα Καλύβια που θα ανοίξει τις πόρτες της, την ερχόμενη άνοιξη και θα αποτελέσει “talk of the town” για γευσιγνώστες και μη.

Highlight της εβδομάδας, οι “Laid Back Fridays” όπου κάθε Παρασκευή οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου καθώς και επιλεγμένα πιάτα του chef σε ένα ειδικό μενού στην τιμή των 25 ευρώ.

Παράλληλα, την παράσταση αναμένεται να κλέψουν και φέτος, το open style bar, όπου ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης θα δημιουργεί μοναδικά cocktails καθώς και τα lounge και jazz sessions του μουσικού παραγωγού/ dj zacf που θα «ντύνουν» μουσικά τις βραδιές, χαρίζοντας έντονη διάθεση και ρυθμό.

The Margi, Λητούς 11, Βουλιαγμένη