20 χρόνια Πόρτες στο Ψυχικό

Οι «Πόρτες», το αγαπημένο στέκι των bon viveurs της πόλης ανοίγουν διάπλατα τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου για να γιορτάσουν μαζί σας τα είκοσι χρόνια λειτουργίας τους.

Ανανεωμένες, με νέες ιδέες, νέες γεύσεις, με ανατροπές και εκπλήξεις, με νέα πρόσωπα και τάσεις, οι «Πόρτες» μεταμορφώνονται σε ένα wine bar restaurant, διατηρώντας τα στοιχεία που το έκαναν must: τη διαχρονική, πέρα από μόδες, αξία του και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

Αυτές οι «Πόρτες» παραμένουν ανοιχτές εδώ και είκοσι χρόνια, οδηγώντας σε ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον με ξεχωριστές lounge γωνιές, για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του, πρωινό, φρέσκους χυμούς, την εμπλουτισμένη international fusion κουζίνα (πως μπορείς να αντισταθείς στον σολομό τεριάκι, τη σαλάτα «Πόρτες», το ισορροπημένα μαγειρεμένο σνίτσελ ή τη μους κέικ σοκολάτα, για παράδειγμα), τη σοφά επιλεγμένη ποικιλία ελληνικών και ευρωπαϊκών κρασιών και αγαπημένα drinks. Και στην ατμόσφαιρα, σαν αόρατο πέπλο η διακριτική μουσική του dj & των διάφορων γκρουπ σε live εμφανίσεις με χρώμα από τη διεθνή μουσική σκηνή.

Επιπλέον, κάθε Σάββατο φτιάχνουν ατμόσφαιρα οι Dilemma, που θα δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στο πάρτι για τις 20χρονες «Πόρτες».

Τα νέα ωστόσο έχουν και συνέχεια: Από φέτος, δίπλα στο all time clasic στέκι μας, ανοίγει άλλη μία πόρτα που οδηγεί στο new age cocktail bar Lulu's bar Athens. Ένας ιδιαίτερος χώρος που μεταφέρεται στον Φάρο Ψυχικού, ύστερα από ωραίες περιπλανήσεις και διαδρομές ανά τον κόσμο και προτείνει μία συναρπαστική γκάμα κοκτέιλς με classic flavours και modern tastes.

Λ.Κηφισίας 242, Ν.Ψυχικό, τηλ. 2106716318