Ένας ανανεωμένος “Κήπος της Εδέμ”

Ο Κήπος της Εδέμ ξαναδημιουργήθηκε με την υπογραφή του Τάσου Καράμπελα.

Σ’ ένα ανανεωμένο χώρο με αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί , μέσα στη σάλα του θα ανακαλύψετε το καλύτερο μέρος για την μύησή σας στη λιβανέζικη κουζίνα!!! Βρίσκεται στο κεντρικότερο δρόμο του Αμαρουσίου & έχει κανει τη διάφορα αφού οι παραδοσιακές γεύσεις του έρχονται κατευθείαν από το Λίβανο και απογειώνουν τον ουρανίσκο μας : Χόμους σνούμπαρ, πουρέ με ρεβύθια, λιβανέζικη μελιτζανοσαλάτα μουτάμπαλ, αραβικές φλογέρες με παστουρμά, μείγμα τεσσάρων τυριών έσμπα αλ παστούρμα, Καλέζ, αράγιες, φελάφελ, κίμπε, σις ταούκ, γιαουρτλού κεμπάπ Εδέμ, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που ετοίμασαν στο γευστικό«παράδεισο» τους ο σεφ και οι ιδιοκτήτες του.

Φτάνοντας στον ανανεωμένο Κήπο της Εδέμ ο κομψός του χώρος με τις design μαύρες καρέκλες , τους πολυελαίους από χρωματιστά γυαλιά , τα ποιήματα στους τοίχους σε αραβική γραφή και τα διακοσμητικά τα περισσότερα φερμένα απο την ανατολή νιώθεις σας να ταξιδεύεις  “…….. Η σάλα του είναι εξαιρετική με μια Μπάρα κομψή, που σερβίρει αφεψήματα και υπέροχα τσάγια.

Το μάτι μας πάει στον ξυλόφουρνο που δε σταματάει να ψήνει πίτες & πίτσες.

Εντυπωσιαστήκαμε από το  ευγενικό σέρβις και τους καλούς χρόνους που είχε η ακολουθία των πιάτων που παραγγείλαμε. Για το τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον αραβικό καφέ με κάρδαμο που προσφέρει το μαγαζί, ενώ ο ναργιλές με ποικιλία αρωμάτων θα σας απογειώσΤα μυστικά της Ανατολής στο Εστιατόριο «Το Λιβανέζικο»! Ζήστε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία σε ένα αυθεντικό Λιβανέζικο χώρο που προκαλεί αίσθηση για τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των εδεσμάτων! Για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν καθετί ξεχωριστό μια θάλασσα γεύσεων τους περιμένει χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και αγνά υλικά θα απολαύσετε τις ξεχωριστές γεύσεις μας σένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που α σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας.  

Διαθέτει parking.

Ο Κήπος της Εδέμ :Περικλέους 24 & Δραγούμη 6 – Μαρούσι