BeerFest έρχεται στα Friday’s

Τα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε εξαιρετικές μπύρες σε προνομιακές τιμές και ένα ξεχωριστό menu, εμπνευσμένο από τον μακρινό Αμερικανικό Νότο!

Για γενναίους και μη, το Brave Texan burger με ζουμερό μοσχαρίσιο burger, πικάντικη Beer Cheese Sauce, τραγανά jalapenos, ντομάτα, φύλλα γαλλικής σαλάτας και Mayonnaise Chipotle Sauce, είναι η ιδανική επιλογή. Η πρόταση μας: συνοδεύστε το με steak fries από φρέσκιες, χοντροκομμένες πατάτες.

Στο menu θα ανακαλύψουμε επίσης και τα μοναδικά Tennessee BBQ Pork sliders με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, ενισχυμένο με Tennessee Glaze σε ψωμί brioche, chipotle Mayonnaise, πίκλες, λιωμένο τυρί cheddar και τραγανά frizzled onions.

Σας αρέσουν τα «διάσημα»; Τότε το BEERTIZER … επέστρεψε για εσάς! Τηγανιτές φλογέρες από πίτα αλευριού, με πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι και jalapenos γεμισμένες με ζουμερό στήθος κοτόπουλο ή ψιλοκομμένο χοιρινό. Σερβίρονται με πικάντικο beer cheese dip και Pico de Gallo. Και για όσους δε μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κοτόπουλο ή χοιρινό, το Combo BEERTIZER είναι ό,τι καλύτερο!

Τα Buffalo & chicken nachos, τραγανές tortillas με salsa, μίγμα από κοτόπουλο και πικάντικο βουβαλίσιο λουκάνικο, jalapenos, τυριά Colby και Monterey Jack, είναι μια ακόμα λαχταριστή επιλογή. Σερβίρονται με Pico de Gallo, sour cream και guacamole.

Αν πάλι ψάχνετε κάτι κλασσικό για να συνοδεύσετε τη μπύρα σας, τα T.G.I. Friday’s προτείνουν λαχταριστές Bacon Wrapped Steak Fries, φρέσκες χοντροκομμένες πατάτες τυλιγμένες με τραγανό μπέικον και πικάντικο beer cheese dip.