Γεύσεις… Ελλ-οίνων στο Μάνη Μάνη

Το αγαπημένο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας ΜΑΝΗΜΑΝΗ, φέρνει τους πελάτες του κοντά σε αναγνωρισμένα ελληνικά κτήματα, εγκαινιάζοντας τον κύκλο γευσιγνωσίας Γεύσεις Ελλ Oίνων.

Την αυλαία στις Γεύσεις Ελλ οίνων άνοιξε το Κτήμα Παλυβού από τη Νεμέα, ενώ επόμενη στάση του οινικού ταξιδιού είναι η Δράμα, όπου το Κτήμα Παυλίδη, την Τρίτη 4 Μαρτίου, θα συστήσει στους επισκέπτες του εστιατορίου τέσσερις μοναδικές οινικές προτάσεις, επενδυμένες με την ιδιαίτερη πινελιά του Αλέξανδρου Φουρούλη, σεφ του εστιατορίου, σε ένα εμπνευσμένο μενού τεσσάρων πιάτων.

Μενού

Ανάμεικτη σαλάτα με λάχανο, σταφίδες, ξινόμηλο και σορμπέ μάνγκο. Συνοδεύεται από Thema 2013 Λευκό (Ασύρτικο, Sauvignon Blanc)

Χειροποίητες ραβιόλες με σέσκουλα, μυρώνια σε σάλτσα φέτας. Συνοδεύεται από Emphasis 2012 Λευκό (Chardonnay)

Ψαρονέφρι με κριθαράκι σε πικάντικη σάλτσα, αρωματισμένη με φρέσκα βότανα. Συνοδεύεται από Thema 2010 Ερυθρό (Αγιωργίτικο, Syrah)

Σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια και σάλτσα σοκολάτας, αρωματισμένη με μπαχαρικά. Συνοδεύεται από Emphasis 2009 Ερυθρό (Syrah)

€27 / άτομο

Οι Γεύσεις Ελλ οίνωνθα ολοκληρωθούν την 1η Απριλίου με την παρουσίαση του Κτήματος Άλφα, με μία ακόμα μοναδική βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρασιού και της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Επιθυμώντας να ευχαριστήσει το πιστό του κοινό για την προτίμηση του εδώ και εννέα χρόνια, το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ υπόσχεται να το μεταφέρει στις πιο όμορφες και γευστικές περιοχές της Ελλάδας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις εξαιρετικές γεύσεις της κουζίνας του.

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180