Premiere αφορμή για δείπνο με θέα

Παρουσίαση εστιατορίου

Το εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Intercontinental, εδώ και χρόνια φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως όταν το καλό φαγητό συνδυάζεται με την υπέροχη θέα, το προσεγμένο σέρβις και την φαντασία στο πιάτο, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μας αναγκάσει να το αναζητήσουμε ξανά.

Στον ντελικάτο χώρο του, με την καρτποσταλική θέα σε όλη την Αθήνα θα δοκιμάσουμε πιάτα φτιαγμένα από τον ταλαντούχο Γάλλο σεφ Jean Charles Metayer, ο οποίος έχει περάσει από σπουδαία εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με ψητό αστακό σε ανοιχτό ravioli με σπανάκι και πράσινα σπαράγγια και μαριναρισμένη πάπια, καπνιστή με πολύχρωμους κόκκους πιπέρι, συνεχίζεται με λαβράκι με σέσκουλα, crumble αμυγδάλου και κρέμα λεμόνι, black angus βοδινό φιλέτο με τραγανή πολέντα, μανιτάρια και σάλτσα από κρασί Madeira ή κοτόπουλο ψημένο σε χαμηλή θερμοκρασία με ελιές και λαχανάκια Βρυξελλών και πλαισιώνεται από μία εξαιρετική λίστα κρασιών που συνοδεύει αρμονικά το κάθε μας πιάτο.

Όσο για το τέλος, ολοκληρώνουμε με μία σούπα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και κύβους από μούρα, με γιαούρτι sorbet με σάλτσα μύρτιλου και streusel λεβάντας ή με Ιταλική σοκολάτα με ζελέ espresso και ελαφριά κρέμα από σοκολάτα γάλακτος.

Όσο για εκείνους που δεν ικανοποιούνται με ένα μόνο πιάτο, στο Premiere θα αναζητήσουν και degustation μενού 4 ή 5 πιάτων με 55 και 75 ευρώ αντίστοιχα (χωρίς κρασί).

Καλή όρεξη!