Don Julio 1942: Νέο επίπεδο πολυτέλειας για τους λάτρεις της τεκίλας

Ένα νέο λανσάρισμα για τους λάτρεις της αγαύης έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο portfolio της Don Julio στην Ελλάδα.

Ο λόγος για την 1942 η οποία δημιουργήθηκε προς τιμήν της 60ης επετείου της Don Julio, και που ήρθε και στη χώρα μας για να συγκινήσει όσους αγαπούν την καλή, παλαιωμένη τεκίλα.

Το 1942 ο Don Julio Gonzalez, ξεκίνησε να παράγει την τεκίλα στην περιοχή Los Altos στο Highlands κοντά στο Jalisco, μια περιοχή με πλούσια, αργιλώδη εδάφη και τέλειο μικροκλίμα για την καλλιέργεια της γλυκιάς μπλε αγαύης που χρησιμοποιείται στην τεκίλα Don Julio.

Έτσι, χρησιμοποιώντας μια προσωπική συλλογή μπλε αγαύης, με χειροποίητη διαδικασία στο αποστακτήριο La Primavera ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα, ο Don Julio Gonzalez δημιούργησε μια μοναδική παρτίδα τεκίλας, που ωρίμασε για 2,5 χρόνια σε Αμερικάνικα άσπρα δρύινα βαρέλια.

Η Don Julio 1942 παρουσιάζεται σε μια πορτοκαλί γυάλινη φιάλη, σχεδιασμένη με έμπνευση από το φύλλο της αγαύης και σαφώς αποτελεί μια limited-edition τεκίλα η οποία ιδανικά σερβίρεται σε ποτήρι snifter.

Μια πρόταση που αξίζει να αναζητήσετε...