Status: Deluxe αφορμή για μπύρα, με δύο είδη βύνης

Η Status είναι η πρώτη ελληνική μπύρα Deluxe και είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης.

Δημιουργήθηκε από μία νέα ομάδα ζυθοποιών, με επικεφαλής τον Βασίλη Στεργίου και διαφέρει από οτιδήποτε παρόμοιο έχουμε δοκιμάσει από ελληνική προσπάθεια τόσο σε αρώματα όσο και σε γεύση.

Η Status Deluxe, παράγεται με δύο είδη βύνης (κριθαριού και σιταριού) και με τη μέθοδο της τριπλής έγχυσης στο ζυθοβραστήριο, ενώ παράλληλα υφίσταται θερμοκρασία κύριας ζύμωσης κάτω των 4°C, όταν οι κλασικές μπύρες ζυμώνονται στους 7-13°C.

Η θερμοκρασία έχει μεγάλη σημασία στην ωρίμανση της νέας μπύρας Status Deluxe. Με αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμη και στην κύρια ζύμωση, αυξάνεται ο χρόνος που διατηρείται και δημιουργείται σταθερός αφρός κατά το σερβίρισμα, εντείνοντας την αίσθηση της απόλυτης μοναδικής γεύσης.

Σύντομα, το ταξίδι της θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να κατευθυνθεί αρχικά προς επιλεγμένα 5* ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κρήτη και σε επιλεγμένους high class προορισμούς, όπως και στα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια.

Αξίζει να την αναζητήσετε...