Εργασιακά και θέματα παιδείας στον κύκλο ενδιαφέροντος Τσίπρα

Συνεχίζεται η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Αργεντινή. Στις 10:30 ώρα Ελλάδος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον υπουργό Παιδείας, Αλμπέρτο Σιλεόνι και αργότερα είχε ραντεβού με εργατικά σωματεία της χώρας.

Για τις 17:00 της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη συνάντηση με την Αντιπροεδρία της Δημοκρατίας και Προεδρία του Εθνικού Κογκρέσου της Αργεντινής, ενώ στις οκτώ, σε ένα... ποδοσφαιρικό διάλλειμμα θα συναντήσει τον Γκάμπριελ Λέρχε, υπεύθυνο των εθνικών ομάδων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, αντί του προέδρου Χούλιο Γκροντόνα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα του παραδώσει επιστολή της ΕΠΟ, στην οποία προσκαλεί την Αργεντινή για έναν φιλικό αγώνα επί ελληνικού εδάφους, όπως άλλωστε έγινε με την αντίστοιχη Ομοσπονδία της Βραζιλίας.

Για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, όπως επίσης και με την υπουργό Κοινωνικής Ανάπτυξης, Αλίσια Κίρχνερ, αδερφή του εκλιπόντος προέδρου της χώρας, Νέστορ Κίρχνερ.