Αστυνομικούς στις γειτονιές που το έχουν ανάγκη υπόσχεται ο Σακελλαρίδης

O υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι κρίνει υπερβολική την παρουσία των αστυνομικών στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η πρακτική αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην διαχέονται οι αστυνομικές δυνάμεις στις γειτονιές που παρουσιάζονται πραγματικά προβλήματα εγκληματικότητας και η αλλαγή των συσχετισμών βρίσκεται στο πρόγραμμά του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Μega, ο κ. Σακελλαρίδης παρέπεμψε στους συνδικαλιστές για την απόφαση να κλείνουν οι δρόμοι στις μικρές πορείες, επισημαίνοντας το ρόλο που πρέπει να παίζει στις περιπτώσεις αυτές η Τροχαία, ως μέθοδο λύσης για τα προβλήματα στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας από τις πορείες.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων είναι υποστελεχωμένες και θα πιέσει στο μέτρο του δυνατού την κυβέρνηση, ώστε να γίνουν προσλήψεις, για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει νικητής στο δήμο και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, ενώ, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που βγήκε την Παρασκευή στο φως της δημοσιότητας, στην οποία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, ο κ. Σακελλαρίδης παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή έχει χαμηλή αναγνωρισιμότητα συγκριτικά με τους συνυποψηφίους του.