Χρυσή Αυγή: Αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Εκτιμάται, ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τηρούν στάση αναμονής, έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση των τελευταίων δικαστικών εξελίξεων.

Επισήμως, η Χρυσή Αυγή επικαλείται το γεγονός ότι δεν της παραχωρήθηκε η αίθουσα της Γερουσίας, αλλά μία μικρότερη αίθουσα.

Όπως υποστηρίζεται από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, η Βουλή δεν διέθεσε την αίθουσα της Γερουσίας, που είχε ζητήσει, με το επιχείρημα ότι γίνονται εργασίες, αντιπρότεινε άλλη μικρότερη αίθουσα και ως εκ τούτου ίσως δεν είναι δυνατό να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα σε συνεδρίαση.

Από την πλευρά της Βουλής, έγινε γνωστό ότι στην αίθουσα της Γερουσίας είναι προγραμματισμένες εργασίες εδώ και δύο μήνες και ότι στη Χρυσή Αυγή είχε αντιπροταθεί να της διατεθεί η αίθουσα 223 του δευτέρου ορόφου, η οποία είναι επίσης άνετη αίθουσα, ικανή για να καλύψει συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος και το απόγευμα πρόκειται να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, μαζί με τον βουλευτή, Ιωάννη Λαγό, ο οποίος έχει επίσης κριθεί προφυλακιστέος.