“Να σκάσει ο Βενιζέλος, μου προκαλεί εμετό”

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε σήμερα στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή να αποχωρεί φωνάζοντας και βρίζοντας και την Ολομέλεια να διακόπτεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλ. Κασιδιάρης, από το βήμα της Βουλής, είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μόνο κατά 25% Έλληνας. Ο κ. Κασιδιάρης καλούσε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλοο οποίος δεν ήταν στην αίθουσα να “σκάσει" και είπε ότι: "Προκαλεί έμετο σε όλη την κοινωνία. Να βγει ένας εισαγγελέας και να του πει να σκάσει”.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να ακούγετε η λέξη “σκάσε” στην Ολομέλεια για να της απαντήσει ο ομόλογός της της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς “σκάσε είπαμε όχι σκύψε”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης απάντησε επίσης στη Χρυσή Αυγή και έκανε λόγο για “τάγματα εφόδου” γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Άρχισαν να φωνάζουν μέσα στην Ολομέλεια και η συνεδρίαση διεκόπη για λίγα λεπτά.

“Είστε λαμόγια και κλέφτες. Κλέβατε την χώρα επι 20 χρόνια” φώναζαν οι χρυσαυγίτες και αποχώρησαν από την αίθουσα κραυγάζοντας και στους διαδρόμους της Βουλής.