Τσίπρας: Με προτάσεις διακυβέρνησης απαντά στα εσωκομματικά

Προσπαθεί να ξεφύγει από την εσωκομματικής διαμάχης, αναφορικά με την ημερομηνία οριστικής διάλυσης των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το λόγο αυτόν, έναν ακριβώς χρόνο μετά την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου 2012, που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει, αφενός, έναν απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων της τρικομματικής κυβέρνησης και, αφετέρου, να παρουσιάσει την πρόταση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Οι προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πάντως, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου από τον ίδιο στο Δίστομο.

Τον ιστορικό αυτό χώρο έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας για να παρουσιάσει συμπληρωματικά και τις προτάσεις του κόμματός του για τον εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης.

Παράλληλα, αναμένεται να επαναλάβει το αίτημα καταβολής των γερμανικών οφειλών. Την Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας θα επανέλθει την Τετάρτη με την πρότασή του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.