Βουλευτής Χ.Α.:Να πάνε να γ…….., δεν θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή

Η ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί στη Βουλή στη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έλαβε τέλος αμέσως μετά το επεισόδιο και την αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, από τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Δραγασάκη.

Το περιστατικό που σας περιγράφουμε έλαβε χώρα σε κτίριο της οδού Βουλής 4, πλησίον του Κοινοβουλίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία αρκετών βουλευτών της περιφέρειας, μεταξύ αυτών η Μαρία Κανελλοπούλου και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝ.ΕΛ. και ο βουλευτής Μιχάλης Αβράμης-Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.

Ο τελευταίος, από το γραφείο του στον 1ο όροφο ακουγόταν σε όλο το κτίριο να καθυβρίζει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σύμφωνα με το patrastimes. "Να πάνε να γ........, δεν θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή'', ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας απ' ό,τι φαίνεται στο τηλέφωνο.

Από τους άλλους ορόφους δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αχαΐας. ''Κλείσε το παράθυρό σου φασίστα, δεν μπορούμε να σε ακούμε'' ακούστηκε μια αντρική φωνή ενώ και μια γυναίκα από άλλο γραφείο κάλεσε τον Αρβανίτη να κάνει το ίδιο.

Ο τελευταίος έκλεισε το παράθυρο και συνέχισε την τηλεφωνική του συνομιλία με ακατάληπτες κραυγές.