ΣΥΡΙΖΑ για… παιδομάζωμα: Η Χρυσή Αυγή έχει σκανδαλώδη ασυλία

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι "δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα", ενώ κάνει λόγο για σκανδαλώδη ασυλία που έχει το κόμμα αυτό από δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι "με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντάς την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση".

Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.