Μιχαλολιάκος: Η υπόθεση της ΧΑ έφερε γούρι στους δικαστικούς…

"Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει", υποστηρίζει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για θέματα Δικαιοσύνης, κατηγορώντας την ότι επί διακυβέρνησής της προχώρησε σε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, με στόχο, όπως ισχυρίστηκε, να οδηγηθούν μέλη και στελέχη του κόμματός του στη φυλακή.

“Όλοι όσοι δικαστικοί χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είχαν μέλλον λαμπρό επί κυβέρνησης Σαμαρά. Όλοι πήγαν προς τα πάνω. Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής του έφερε μεγάλο γούρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος,

“Η ΝΔ ξιφουλκεί για δύο μόνο ζητήματα. Τους τραπεζίτες και τα συμφέροντα τους και τα κανάλια της διαπλοκής. Για την λαθρομετανάστευση που έχει διαλυθεί η χώρα δεν λέει λέξη”, σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Παράλληλα, επέκρινε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο γιατί, όπως υποστήριξε, δεν προχώρησε σε καμία διαμαρτυρία στην άδικη δίωξη μελών της Χρυσής Αυγής, όσο και γιατί στην υπόθεση της Siemens “δεν ελέχθη από πλευράς του καμία λέξη, για τον προκλητικό εξώδικο συμβιβασμό κατά την παρουσία του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής”.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άργησε δυστυχώς να ασχοληθεί με τα ζητήματα αυτά”, σημείωσε.

Ακόμα, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη πρέπει να θωρακιστεί και πρόσθεσε ότι αν πράγματι η κυβέρνηση το θέλει, θα πρέπει να αφήσει να εκλέγουν οι ίδιοι οι δικαστές ποιους θέλουν να προάγουν.

“Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει. Ευχόμαστε, αν και έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις, να διαλυθεί. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει την αληθινή πραγματική δικαιοσύνη και το έργο των εντίμων δικαστών και αποστρέφεται όλους όσους αποτέλεσαν όργανα πολιτικών παρεμβάσεων που οδήγησαν μέλη της στη φυλακή”, κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος.