Βενιζέλος: Εφικτή η λύση στο πρόβλημα των φαρμάκων

Πολιτική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, ώστε να επιλυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους φαρμακοποιούς και τις φαρμακοβιομηχανίες, όπως δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

“Η συνάντηση που είχαμε σήμερα με τους εκπροσώπους της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και η συνάντηση που είχαμε πριν λίγες ημέρες με τους φαρμακοποιούς, μας έχει δημιουργήσει την πεποίθηση ότι πρέπει να καθίσουν όλοι οι παράγοντες σε ένα τραπέζι, μαζί με την Πολιτεία, μαζί με τα κόμματα, ώστε να διαμορφώσουμε άμεσα αυτή τη λύση που είναι εφικτή”, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε ακόμα και με τη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), με την οποία συζήτησε τα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει κάτω από συνθήκες κρίσης η τοπική αυτοδιοίκηση και σημείωσε: “Έχει πολύ μεγάλη σημασία να κρατήσουμε ψηλά τους ανθρώπους και τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και να δουλέψουμε, κεντρική διοίκηση και τοπική αυτοδιοίκηση μαζί για να ανοίξουμε την προοπτική που δικαιούται η χώρα”.

*Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ που είχε εκπονήσει το news.gr για τις ελλείψεις στα φάρμακα