ΠΑΣΟΚ: Να αποσυρθούν οι εμπρηστικές δηλώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

"Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουν απλά πινγκ πονγκ δηλώσεων, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Παίζουν με τη φωτιά" τονίζει η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά μετά τη νέα κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στα δύο κόμματα για τις διαδηλώσεις στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.

"Ας το καταλάβουν και ας αποσύρουν και οι δυο τις εμπρηστικές τους δηλώσεις. Η πατρίδα μας αγωνίζεται για να βγει πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία. Είναι  επιτακτική η ανάγκη για τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου που θα ενώσει όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες με πρώτους και πάνω από όλους τους νέους" σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

"Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην ξαναζήσουμε μια τέτοια στιγμή κρατικής βίας που αντανακλαστικά πυροδότησε περισσότερη βία. Σήμερα, που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα κατά του εκφασισμού της κοινωνίας μας και κατά της βίας ως μορφή πολιτικού αγώνα, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία όλα τα κόμματα, ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος να μην πυροδοτούν με δηλώσεις και με πράξεις το ήδη τεταμένο κλίμα" αναφέρει η κ. Γεννηματά.