Δ. Παπαδημούλης: Έδωσαν λύση – τσιρότο

"Η δόση ήταν βέβαιο πως θα δοθεί. Το ζήτημα ήταν να δοθεί μια απάντηση στο ζήτημα της διαχειρισιμότητας του χρέους. Εκεί, το Eurogroup έδωσε μια συμβιβαστική λύση, τύπου «τραυμαπλάστ», τύπου τσιρότο, που αναβάλλει τα δύσκολα για μετά τις γερμανικές εκλογές", ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης σχολιάζοντας τις αποφάσεις των Ευρωπαίων.
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA  επεσήμανε ότι: "Η λογική Μέρκελ είναι τόσο τσιγκούνικη, τόσο οικονομικά εθνικιστική, που υπονομεύει την ίδια την Ευρωζώνη. Αν καταρρεύσει ο Νότος, πού θα εξάγουν οι Γερμανοί;"

Σχολιάζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης σημείωσε: "Είδα την πανηγυρική δήλωση του κυρίου Σαμαρά. Θα προτιμούσα τις προηγούμενες μέρες, η κυβέρνηση να μην ήταν αμέτοχη, περιμένοντας που θα κάτσει η μπίλια για να αντιδράσει. Θα ήθελα όχι να επιβάλλει, αλλά να προτείνει και να διεκδικήσει. Είναι τρελό, είναι τραγικό, για τη διαχειρισιμότητα του ελληνικού χρέους να έχουν γνώμη οι Γερμανοί και η Λανγκάρντ και να μην έχει γνώμη και πρόταση η κυβέρνηση Σαμαρά".