Τι θα κάνει ο Σαμαράς αν η Χρυσή Αυγή ψηφίσει Δήμα

Προετοιμασμένοι για το κακό σενάριο της σημερινής τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι στην κυβέρνηση

Προετοιμασμένοι για το κακό σενάριο της σημερινής τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι στην κυβέρνηση. Ποιο είναι αυτό; Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν το Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Θα μπορούσαν στη Χρυσή Αυγή να σκεφθούν και να υλοποιήσουν μία τέτοια κίνηση, προκειμένου να δείξουν ότι ο ρόλος τους ως κόμμα είναι ακόμα ρυθμιστικός και παράλληλα να επιχειρήσουν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση, η οποία ουσιαστικά θα εκλέξει τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας με ψήφους των ναζιστών»" αναφέρει χαρακτηριστικά στο "Παραπολιτικά" κυβερνητική πηγή, μεταφέροντας τον κυβερνητικό προβληματισμό.

Σε αυτή την περίπτωση πάντως, ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να αντιδράσει αμέσως, μη αποδεχόμενος την εν λόγω εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα Παραπολιτικά, ο Αντώνης Σαμαράς μελετά να διακόψει τη διαδικασία της ψηφοφορίας, να αποσύρει την υποψηφιότητα Δήμα και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές άμεσα.