Daily Mail κατά Ψαριανού-Τατσόπουλου για το παλτό της Ραχήλ!

Η περίφημη φωτογραφία με τον Γρηγόρη Ψαριανό να μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή στη Βουλή έκανε το γύρο του Διαδικτύου πριν από λίγες μέρες, και σήμερα ασχολείται με αυτήν η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

“Αυτοί οι πολιτικοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βρωμάνε! 'Σεξιστές και χυδαίοι' Έλληνες βουλευτές πιάστηκαν από το φακό να ΜΥΡΙΖΟΥΝ το παλτό βουλευτίνας”, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, σε μία εφημερίδα πάντως που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για σεξισμό και χυδαιότητες...

“Ο Γρηγόρης Ψαριανός εμφανίζεται να μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του, αφού το έχει βγάλει και κάθεται αρκετά έδρανα πιο μπροστά”, αναφέρει το άρθρο, παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, ενώ σημειώνει πως το περιστατικό “έγινε με τη βοήθεια του Πέτρου Τατσόπουλου, ενός συναδέλφου του που κρατούσε το παλτό για τον Ψαριανό, καθώς έσκυβε για να το μυρίσει”.

Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια αναγνωστών της εφημερίδας στο Διαδίκτυο:

“Και αναρωτιούνται γιατί είναι έτσι η ελληνική οικονομία...”

“Θλιβεροί ηλικιωμένοι που καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δε θα ήθελε να έχει σχέση μαζί τους. Ξεκάθαρα απελπισμένοι, αν αναγκάζονται να μυρίζουν γυναικεία ρούχα”

“Σαν τα σκυλιά... Μυρίζουν το θηλυκό”

“Και αυτά τα ανήθικα άτομα θέλουν πίσω τα ελγίνεια. Όχι, ευχαριστώ”