Η απάντηση Τατσόπουλου για το… παλτό της Ραχήλ και τον Ψαριανό

Διευκρινίσεις για τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου σήμερα και στην οποία εμφανίζεται ο Γρηγόρης Ψαριανός κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή να... μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή και γύρω ορισμένοι ανεξάρτητοι βουλευτές να γελούν, έδωσε μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, που είναι και ένας εκ των βουλευτών που απεικονίζονται στη φωτογραφία.

Παραθέτοντας άρθρο της εφημερίδας "Αυγή" που κάνει λόγο για "ακραίο σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής", ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε: "Δεν το πιστεύω ότι γράφτηκε στην "Αυγή" αυτό το σχόλιο. Ειλικρινά. Αρνούμαι να το πιστέψω. Στη "Χρυσή Αυγή" ίσως. Στην "Αυγή" ποτέ. Πού θα πάει; Εφιάλτης είναι και θα ξυπνήσω".

Όταν του ζητήθηκε να πάρει θέση για το θέμα, ο κ. Τατσόπουλος απάντησε: "Πριν αρχίσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, σήκωσα το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει ο Ψαριανός, ο Ψαριανός το μύρισε και ρώτησε τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Η Ραχήλ γέλασε. Αυτό το γεγονός δεν μας καθιστά σεξιστές ούτε στο πιο ακραίο ισλαμικό καθεστώς. Τι άλλο να πω; Σταυροκοπιέμαι".

Κατόπιν, σε παρατήρηση χρήστη του Facebook ότι "η εικόνα είναι γελοία, δεν είστε 15χρονα στο Λύκειο", ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε: "Όποιος δεν ξέρει πώς και γιατί, Στάσα, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό".