Βούλτεψη: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το μνημόνιο

"Περιμένουμε να υπάρξει μια πρόοδος, με βάση αυτά που έχει αναφέρει, ήδη, το Eurogroup, το οποίο κάλεσε για γρήγορη ολοκλήρωση της συμφωνίας αξιολόγησης, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο" ανέφερε στον Real Fm η Σοφία Βούλτεψη, εμφανιζόμενη ιδιαίτερα αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup, ενώ κρίνοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως "θα πάει στον τοίχο , θα δει ότι δεν κόβονται χρήματα και θα πάει στο μνημόνιο".

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε πως "ο ίδιος ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι θέλουμε να κατευθυνθούμε στην έξοδο της Ελλάδας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Επομένως, είναι κοινή πεποίθηση ότι η χώρα πρέπει να μπει στην επόμενη μέρα, αυτό το λένε οι εταίροι μας, το λένε πολλές φορές. Αναζητείται αυτή η λύση, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να γίνει και η συζήτηση για συμφωνία εξόδου".

Ερωτηθείσα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή, η εκπρόσωπος ανέφερε:
"Εγώ ως αστείο είπα του Αϊ-Γιαννιού. Με ρωτούσαν επίμονα. Το είπα και στη συνέντευξη στη Realnews. Δεν έχω κάτι τέτοιο, αλλά το κρίσιμο είναι να μην πάμε πίσω τη χώρα".

Η κ. Βούλτεψη έριξε κλείνοντας τα πυρά της στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι: "δεν μπορούμε τώρα υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες, λέγοντας ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι μας, να παραπλανούμε τον λαό, να λέμε ότι όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα του λύσει όλα τα προβλήματα. Θα πάει στον τοίχο, θα δει ότι δεν κόβονται χρήματα και θα πάει στο μνημόνιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει".