Πτήση με το Γιακουμάτο επέστρεψε λόγω κακοκαιρίας στην Αθήνα

Ένα απρόοπτο λόγω της κακοκαιρίας συνέβη σήμερα σε αεροπλάνο το οποίο επέβαινε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Το αεροπλάνο αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη. Εξαιτίας όμως εξαιτίας της κακοκαιρίας, επέστρεψε στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε την πτήση για Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να προσγειωθεί γύρω στις 12 το μεσημέρι. Η πρωινή βροχόπτωση δημιούργησε μεμονωμένα προβλήματα στις πτήσεις, οι οποίες τώρα διεξάγονται κανονικά.

Η βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να υπάρξουν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές.

Στο μεταξύ, μέσω παρακαμπτηρίου διεξάγεται τις τελευταίες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των κόμβων Ασπροβάλτας και Κερδυλλίων, στο ρεύμα προς Καβάλα, λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν. Συνεργεία της Εγνατίας βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα φερτά υλικά που κάλυψαν το οδόστρωμα.