“Παίζουν” με τις καταθέσεις στις τράπεζες

Στα χαρακώματα βρίσκονται και πάλι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για τις καταθέσεις. Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου έχουν επιδοθεί σε ένα ιδιότυπο "μπρα ντε φερ" με το να χρησιμοποιούν ως όπλο στη φαρέτρα τους, τις καταθέσεις. Ένα θέμα που αφορά χιλιάδες έλληνες πολίτες και προκαλεί ανησυχία κάθε φορά που ακούγεται ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν από non paper που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, το οποίο κατηγορούσε τον πρωθυπουργό για υιοθέτηση της στρατηγικής της έντασης και της κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών.

Το non paper ανέφερε ότι από τις ευρωεκλογές μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση έπειτα από συνεχή λάθη και την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει οδηγηθεί στην απομόνωση. Για το λόγο αυτό, "πανικόβλητη από τις εν λόγω εξελίξεις δεν διστάζει να καταφύγει πλέον στο τελευταίο όπλο που της απέμεινε: τη στρατηγική της έντασης και της κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών", αναφέρει η ανάλυση της αξιωματικής αντιπολίτευση.

Επίσης κατηγορούσε τον πρωθυπουργό ότι επαναφέρει στη Βουλή τη θεωρία των δύο άκρων συνδέοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, καθώς επίσης και ότι ρισκάρει με τις καταθέσεις των πολιτών.

Η πανικόβλητη συγκυβέρνηση, υπογραμμίζει το σημείωμα , "δεν διστάζει δηλαδή ούτε καν τις καταθέσεις των πολιτών να ρισκάρει προκειμένου να παρατείνει λίγους μήνες τη θητεία της. Δεν διστάζει να βάζει την Ελλάδα σε περιπέτειες μόνο και μόνο για να παραμείνει αυτή λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία", ανέφερε το non paper.

Σε δήλωση της η κα Βούλετψη ανέφερε ότι "τώρα πια τους κατάλαβαν όλοι" και συμπλήρωσε ότι "την ώρα που η Ευρώπη στηρίζει ανοιχτά την Ελλάδα και αναγνωρίζει τις επιτυχίες της ελληνικής κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που πραγματικά παίζει ακόμη και με τις καταθέσεις του ελληνικού λαού και την ίδια στιγμή ουσιαστικά ζητά να μη βγούμε από το μνημόνιο" .