Οργή στη ΝΔ για το “εμπάργκο” του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το “εμπάργκο” που κήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, η Κουμουνδούρου “απαγορεύει” πλέον στα στελέχη της να εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μία απόφαση που επιβεβαίωσε εμμέσως και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε: Σκουρλέτης: Προσβλητική η απουσία του πρωθυπουργού

“Η πρωτοφανής αυτή απόφαση έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας απόφασης  στοχοποίησης και αποκλεισμού συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τηλεοπτικών εκπομπών  και των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ. Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό αντιδημοκρατικό του πρόσωπο”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, και καταγγέλλει απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της.

Η Συγγρού εκφράζει ακόμα τη βεβαιότητα ότι οι δημοσιογράφοι της χώρας δεν πρόκειται να αποδεχτούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό, όπως τον χαρακτηρίζει, αποκλεισμό και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους.

“Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι, όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ν.Δ. και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.