Σάλος από τις δηλώσεις Παναγούλη περί της… τύχης των υπουργών

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι αντιδράσεις για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παναγούλη ότι οι υπουργοί που ψήφισαν το μνημόνιο θα έχουν το τέλος του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, ο οποίος και εκτελέστηκε.

 Τον βουλευτή άδειασε ο συνάδελφος του στον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. "Βουλη: Τα ρολόγια πολυτελείας, τα λυντσαρισματα, τα κασετοφωνα, ευτελιζουν. Η κοινωνία "βουλιάζει" και απαιτει αντιπαράθεση ουσίας και λύσεων! Αδ. Γεωργιάδης, Στ. Παναγουλης, Παυ. Χαικαλης: Και οι 3 πολυζητημένοι για τις ομιλίες τους στην Βουλή, υπήρξαν στελέχη της ΠΟΛΑΝ του Αν. Σαμαρα", έγραψε στο twitter.

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας σχολιάζοντας την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη είπε πως αν πάθει τίποτα η οικογένειά του, θα θεωρήσει ποινικά υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Να σέβεσαι ένα ηρωικό όνομα και μην το εξευτελίζεις" είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Γιακουμάτος.

Απειλές από την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ (του επικουρικού ταμείου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσιογράφων) Ελένη Σπανοπούλου εναντίον των βουλευτών - δημοσιογράφων, κατήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

“Η κ. Σπανοπούλου μας απειλεί δημοσίως να μην τολμήσουμε να πατήσουμε στο Ταμείο, το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια και να πάρουμε φάρμακα”, ανέφερε η κ. Πιπιλή και προσέθεσε: “Ο Παναγούλης της δημοσιογραφίας, η κ. Σπανοπούλου, καταδικάζεται από μένα. Δεν φοβόμαστε κανέναν που μας απειλεί μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο”.

"Φτάνουν στο σημείο να απειλούν εκλεγμένους υπουργούς με λιντσάρισμα. Ο κ. Παναγούλης. Από τις στάχτες του λόγου του δεν θα μείνει τίποτα" ανέφερε χθες ο Κ. Τζαβάρας, αναπληρωτής υπουργός Παιδείας.

"Παναγούλη πού καλείς να μας λυντσάρει ο λαός, ξέρουν πως είσαι στους κατάπτυστους βουλευτές πού διεκδικούσαν τα 150.000 των δικαστών" έγραψε στο twitter η Φ. Πιπιλή της ΝΔ.