Χρυσή Αυγή: Ο Μουρούτης δε διαψεύδει τα τηλέφωνα με Μιχαλολιάκο

Ως έμμεση επιβεβαίωση των όσων ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στη Βουλή για τηλεφωνικές επαφές του με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη, εκλαμβάνει η Χρυσή Αυγή τη δήλωση-διάψευση του τελευταίου.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, στη δήλωσή του ο κ. Μουρούτης αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συναντηθεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, όμως δε διαψεύδει την καταγγελία ότι είχε τηλεφωνικές επαφές με τον προφυλακισθέντα αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε: Μουρούτης: Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ

“Ως γνωστόν ουδέποτε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματός μας μίλησε για συνάντηση με τον Μουρούτη, αλλά για τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που δεν διαψεύδεται, καθώς οι εν λόγω κλήσεις είναι καταγεγραμμένες”, αναφέρει η Χρυσή Αυγή, και απαιτεί την άμεση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων, ώστε να αποδειχθεί το αληθές της καταγγελίας.

Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή αφήνει να εννοηθεί ότι θα επανέλθει με νέες καταγγελίες, τονίζοντας: “Παραμένουν ακόμα αναπάντητες οι καταγγελίες για τον Μπαλτάκο και τις μυστικές συναντήσεις με δύο υπουργούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε”.