Τι λέει ο Τατσόπουλος για “Το Ποτάμι” του Θεοδωράκη

Με επικοινωνιακούς όρους το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη θα έχει καλύτερη τύχη από την Πρωτοβουλία των "58" εκτιμά ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Τατσόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη στον Σταύρο Θεοδωράκη και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του.

Συγκρίνοντας το "Ποτάμι" με τους "58" υποστήριξε η δεύτερη πρωτοβουλία "είχε κάποια στοιχεία μιζέριας από την αρχή". "Βέβαια, το ότι μποϊκοταρίστηκε στη συνέχεια από τη ΔΗΜΑΡ ήταν βεβαίως μοιραίο χτύπημα, αλλά και στη συνέχεια, όλη η στάση απέναντι στην ευρωλίστα και το σταυρό προτίμησης, στο διορισμό και τη μιζέρια του ''ποιος με ξέρει και ποιος θα με ψηφίσει με το σταυρό'', τι θέλεις; Να σε διορίσει πρώτο για να εκλεγείς ένα παλαιό κόμμα, μάλιστα;", πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διάλεξε έναν άλλο τρόπο για να απευθυνθεί στο χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν επέλεξε τις διαδρομιστικές κινήσεις να πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ. Με αυτοσαρκασμό πολύ στις πρώτες δηλώσεις του είπε για τις αδυναμίες του και μέχρι στιγμής το εκλογικό σώμα της Ελλάδας, βέβαια, δεν έχει δείξει ότι εκτιμά τον αυτοσαρκασμό", είπε.