“Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών στην ελληνική Βουλή”

Απόσπασμα από το αντισημιτικό αντίγραφο “Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών” διάβασε στην ελληνική Βουλή ο βουλευτής του “νεοναζιστικού” κόμματος “Χρυσή Αυγή”, γράφει η ισραηλινή εφημερίδα “Haaretz”.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στον Ηλία Κασιδιάρη, τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο γράφει ότι ανέγνωσε το Πρωτόκολλο 19 από το βιβλίο. “Προκειμένου να καταστρέψουμε το κύρος του ηρωισμού θα τους στείλουμε σε δίκη με τις κατηγορίες της κλεψιάς, του φόνου και κάθε άλλου είδους απεχθούς και βρώμικου εγκλήματος”, φέρεται να είναι το επίμαχο απόσπασμα, σύμφωνα με μέλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, της ελληνικής ομάδας για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Το ίδιο δημοσίευμα με αφορμή την αίτηση του Ηλία Κασιδιάρη στις 23 Οκτωβρίου για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, αναφέρει κατά τα λεγόμενα του Παναγιώτη Δημητρά από τη ΜΚΟ ότι “δεν υπήρξε καμιά απολύτως αντίδραση” από το κοινοβούλιο, πράγμα το οποίο “καθιστά όλα τα πολιτικά κόμματα συνενόχους”.

Ακόμα κάνει αναφορά στο περιστατικό που έλαβε χώρα ζωντανά στην τηλεόραση το καλοκαίρι όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη.