“Αυτός που σκύβει μπροστά στον Παπαδόπουλο είναι ο Βουτσάς ;”

Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Βουτσά στην επίθεση, που δέχτηκε από το βουλευτή, Ηλία Παναγιώταρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στη Γυάρο".

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι φοβάται να μιλήσει για τη ΧΑ, γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί, προκαλώντας την οργή του κόμματος. 

Ο Παναγιώταρος, σε απάντηση της φράσης του ηθοποιού, ανάρτησε φωτογραφία του από την περίοδο της Χούντας, στην οποία εμφανίζεται να τσουγκρίζει αυγό με το Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Μάλιστα σχολίασε ότι ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε "μάθημα στο… παπατζιλίκι" και μετά μίλησε για την "κακιά χούντα", η οποία που καταπίεζε το λαό και τη νεολαία.

Στην ανάρτησή του, ο βουλευτής, κατέληξε με την ειρωνική απορία: "ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του";​

Από την πλευρά του ο Βουτσάς, σε επικοινωνία που είχε με το prezatv.blogspot.com, τόνισε για τη φωτογραφία: «Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο», θυμίζοντας την περιπέτεια του αξέχαστου Σταύρου Παράβα. Επισήμανε μάλιστα ότι ο διοικητής της ΥΕΝΕΔ το 1973 του έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή, γιατί πήγε στο Πολυτεχνείο να στηρίξει τους φοιτητές. 

Αυτό, που ξεχνά ο βουλευτής Παναγιώταρος, είναι ότι οι καλλιτέχνες εκείνη την εποχή συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, όπου εμφανίζονταν και χουντικοί και έβγαζαν αναγκαστικά φωτογραφίες μαζί τους. Είναι γνωστό ότι η ηγεσία της χούντας «κυνηγούσε» τους δημοφιλείς καλλιτέχνες και προσπαθούσε να επωφεληθεί από την αποδοχή, που είχαν στον κόσμο.​