Τατσόπουλος: Κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν ζαχαριαδική τακτική

Το θέμα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται λήξαν. Αυτό άλλωστε φάνηκε μετά από τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις των δύο πλευρών.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα φρόντισε να πέσουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα το απόγευμα. 
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε από το βήμα της ΚΟ ότι διαφωνεί με τους χαρακτηρισμούς σε βάρος του κ. Τατσόπουλου, όπως διατυπώθηκαν από τις σελίδες της Αυγής σε άρθρο του στενού συνεργάτη του κ. Β. Μουλόπουλου, όμως παράλληλα προέταξε την ανάγκη διαφύλαξης της αλληλεγγύης και της ενότητας στο κόμμα καθώς και της συζήτησης εντός οργάνων και όχι δια των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων. 
Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανέφερε από την πλευρά του ότι αυτό που κάνουν κάποιοι είναι να προσπαθούν να επιβάλλουν στο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ζαχαριαδική τακτική, δηλαδή, να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.

Στιγμάτισε επίσης τον τρόπο με τον οποίο και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται παρεμβάσεις, όπως π.χ. της κυρίας Κικής Δημουλά και της κυρίας Σώτης Τριανταφύλλου κατά τρόπο παλαιοκομματικό και με μονολιθικά χαρακτηριστικά. Κάπου εκεί το επεισόδιο έδειξε πως έλαβε τέλος, σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον.