Τατσόπουλος: Πρέπει να αναζητήσουμε συμμάχους

"Πρέπει να αναζητήσουμε συμμάχους" επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μία μέρα μετά την παρέμβασή του υπέρ της πρωτοβουλίας των 58 για την Κεντροαριστερά.

"Από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή έχει γυρίσει στα περυσινά εκλογικά άρα υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης 7% με 8% κατά τεκμήριο", είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος. Και πρόσθεσε: "αυτό το ποσοστό θα πάει ή στους Ανεξάρτητους Έλληνες ή στη Νέα Δημοκρατία".

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτό απομακρύνει την Κουμουνδούρου από την αυτοδυναμία. "Πρέπει να αναζητήσουμε συμμάχους. Το ΚΚΕ δεν θέλει ούτε να μας μιλήσει. Ακόμη κι αν ο κ. Κουτσούμπας έλεγε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, με μία ατζέντα που προβλέπει έξοδο από την ΕΕ, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε", ανέφερε. Και πρόσθεσε ότι ούτε με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν σκοπό να συνεργαστούν.

Ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι αυτό σημαίνει ότι "οι μόνες δυνάμεις είναι από την πλευρά της Κεντροαριστεράς. Με τους ΑΝΕΛ έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές".