Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Τα... μποφόρ δεν καταλαγιάζουν και οι φουρτούνες στο ΠΑΣΟΚ από την “ανταρσία” των Γιώργου Παπανδρέου και Απόστολου Κακλαμάνη συνεχίζουν να μαίνονται.

Το κλίμα, μάλιστα, επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο σήμερα, όταν - κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - στελέχη του ΠΑΣΟΚ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Αφορμή για το “θερμό επεισόδιο” ήταν μία αναφορά του Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν τις όποιες διαφωνίες τους εγκαίρως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Κατόπιν, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου, παίρνοντας το λόγο, επιτέθηκαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Απόστολου Κακλαμάνη για τη στάση τους κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Στις επιθέσεις αυτές αντέδρασαν έντονα οι Θάνος Μωραΐτης και Κώστας Τριαντάφυλλος, που ζήτησαν να μην αναπαράγεται το αρνητικό κλίμα σε βάρος των δύο ιστορικών στελεχών του κόμματος, όμως, η στάση τους προκάλεσε την αντίδραση πολλών άλλων... συντρόφων τους, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έντονη λογομαχία, η οποία οδήγησε τους Θάνο Μωραΐτη και Κώστα Τριαντάφυλλο στην απόφαση να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμα : Παπανδρέου :Επικίνδυνο να μιλήσει κανείς σήμερα για νέο κόμμα