Σκουρλέτης: Θα ρωτήσουμε τον Καρυπίδη τι εννοούσε!

Σε διαδικασία επανεξέτασης της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ.

Ο γραμματέας του κόμματος και ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης πηγαίνουν σήμερα στην Κοζάνη για να εξετάσουν όλα τα στοιχεία σε σχέση με τις δηλώσεις και τις τοποθέτησες του κ. Καρυπιδη είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι "αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ Καρυπιδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει".

Μένει να δούμε αν εννοούσε αυτά τα πράγματα που είπε, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμπεριέλαβε τον κ. Καρυπιδη στα τέσσερα συνεργαζόμενα πρόσωπα με το κόμμα του στις αυτοδιοικητικες εκλογές.

Αντίθετα ο κ. Σκουρλετης παρέσχε πλήρη κάλυψη στο πρόσωπο του Οδυσσέα Βουδούρη, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτά τα τελευταία χρόνια εχει διαγραφεί δύο φορές από τα κόμματα στα οποία ήταν(ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) λόγω των αντιμνημονοακων απόψεων του.