Έξω φρενών έγινε ο Γιακουμάτος όταν έμαθε για τη σύλληψη

Έξω φρενών έγινε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος όταν έμαθε για τη σύλληψη της συζύγου του και του αδερφού του για χρέη στο Δημόσιο.

Κανείς δεν τον είχε δει έτσι, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, με τον πρώην υπουργό να εκτιμά πως στόχος δεν ήταν η γυναίκα και ο αδερφός του, αλλά ο ίδιος. Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες", είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας "απειλεί θεούς και δαίμονες", όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης γιατί όπως υποστηρίζει ήταν μια παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος για μια οφειλή κάτω από 20.000 ευρώ για χρέη του οίκου ευγηρίας της οικογενείας στο Νέο Ψυχικό.

Ο κ. Γιακουμάτος ήταν οργισμένος και για έναν άλλον λόγο: επειδή πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει, είναι πρόεδρος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης και ως πρόεδρος, δε φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος, που είναι ο αδελφός του, έχει εκ του νόμου ευθύνη.

"Δεν έχω καμία σχέση εγώ ούτε με τις συλλήψεις ούτε με τον οίκο ευγηρίας" έλεγε στα απανωτά τηλεφωνήματα που είχε από τους ψηφοφόρους του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...