Γαβριηλίδης: Την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή

Συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες που παραμένουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την επαναπρόσληψή τους είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τα μέλη του συνδυασμού “Ανοιχτή Πόλη”, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους.

“Κάναμε έναν όμορφο αγώνα. Βρεθήκαμε σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Μιλήσαμε με τους πολίτες, ανταλλάξαμε προβληματισμούς και προτάσεις. Ολοκληρώνουμε την προεκλογική περίοδο, όχι με μια τυπική συγκέντρωση, αλλά με μια γιορτή”, ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού του.

“Ελάτε μαζί μας, τώρα είναι στο χέρι μας ν' αλλάξουμε την πόλη. Νίκη για την Αθήνα τώρα. Την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή”, επεσήμανε ο κ. Σακελλαρίδης.

Μετά τη συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες, ο κ. Σακελλαρίδης και τα μέλη του συνδυασμού του πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέσω της Ερμού και των δρόμων του εμπορικού τριγώνου, προς τα Προπύλαια, όπου διοργανώνεται συναυλία με τον Στάθη Δρογώση, τους Mode Plagal και τη Μελίνα Κανά.