Στον Έβρο αύριο ο Φώτης Κουβέλης για τους δύο στρατιωτικούς

Στον Έβρο αύριο ο Φώτης Κουβέλης για τους δύο στρατιωτικούς

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ αναμένεται να συναντηθεί με του γονείς των κρατούμενων σε τουρκικές φυλακές

Στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα θα βρεθεί αύριο Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους γονείς των δύο στρατιωτικών, που κρατυούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης στην Τουρκία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σήμερα οι γονείς των δύο στρατιωτικών πέρασαν τα σύνορα, προκειμένου να επισκεφθούν για δεύτερη φορά τους γιους τους και να ενημερωθούν από τους Τούρκους συνηγόρους, αλλά και τον πρόξενο μας, σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί ο φάκελλος και θα πάρει η δίκη τακτική δικάσιμο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατηγορία της κατασκοπείας καταπίπτει ελλείψει στοιχείων από τα τρία κινητά, ενώ αναμένεται να κατηγορηθούν για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα επέστρεψε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος επίσης συνάντησε τους γονείς. Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες από την πλευρά της Τουρκίας, ώστε να λήξει το ζήτημα».