Βαρουφάκης: Να μου πει ο Μοσκοβισί αν έγραψα την παραμικρή ανακρίβεια

Βαρουφάκης: Να μου πει ο Μοσκοβισί αν έγραψα την παραμικρή ανακρίβεια

Η απάντηση του πρώην υπουργού Οικονομικών στον Γάλλο επίτροπο

Με μία ανάρτηση στο Twitter απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης σε όσα ανέφερε γι’ αυτόν ο Γάλλος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

«Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν», σχολίασε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χωρίς αμφιβολία θα γραφτούν πολλά βιβλία για τα προηγούμενα πέντε χρόνια στην Ευρωζώνη, πολύ διαφορετικά από αυτό του Γ. Βαρουφάκη, το οποίο σημείωσε δεν θα έπρεπε να λέγεται «ενήλικες στο δωμάτιο», αλλά «παραμύθια για παιδάκια».

«Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πει την αληθινή ιστορία, χωρίς παράνοιες, ψέματα και αυτοσχεδιασμούς. Αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ», είπε ο Π. Μοσκοβισί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν στο μέλλον βιβλία που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια για το ότι οι αληθινοί παίκτες του Eurogroup κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να επιτευχθούν συμβιβασμοί.