Δήμαρχος Μάνδρας: 10 αστυνομικοί που θα ήταν εδώ, φυλάνε την οικία Τσίπρα

Δήμαρχος Μάνδρας: 10 αστυνομικοί που θα ήταν εδώ, φυλάνε την οικία Τσίπρα

«Δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο»

Η Μάνδρα έχει βυθιστεί στη λάσπη και οι κάτοικοι απεγνωσμένοι προσπαθούν να επιζήσουν σε μια πόλη-φάντασμα. Μέσα σε αυτό το κλίμα η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία.

Σύμφωνα με την κ. Κριεκούκη «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού». «Στα χαρτιά αύριο θα δούμε πολλούς να είναι εικονικά τοποθετημένοι» είπε προσθέτοντας ότι όποιος στέλνεται στην περιοχή θα πρέπει να φέρει και το κατάλληλο έγγραφο.

Η ΓΑΔΑ πάντως σχολίασε ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και αναφέρει στην ανακοίνωσή της πόσοι αστυνομικοί είχαν διατεθεί στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας - Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».