Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για πλαστογράφηση ανάρτησης του Τσίπρα

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για πλαστογράφηση ανάρτησης του Τσίπρα

Για διακίνηση πλαστογραφημένης ανάρτησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με περιεχόμενο κατά της επένδυσης της Eldorado, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος απαντά ότι επρόκειτο για προφανή «τρολλιά», καθώς χρησιμοποίησε την περιβόητη ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ανέβασε» το επίμαχο tweet λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού δίπλα στην ανάρτηση και το σχόλιο: «Η ιδέα ότι για το ένα φταίει ο Πολάκης, για το άλλο ο Γιάνης, για το τρίτο ο Καρανίκας αστεία. Υπάρχει μόνον Τσίπρας».

Αντιδρώντας στην ανάρτηση αυτή του Αδ. Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας:

«Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του.

Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία».

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας: «Ανήρτησα το κείμενο του Καρανίκα (συμβούλου του Π/Θ) με το πρόσωπο του Τσίπρα. Και για πρώτη φορά παραδέχονται ότι βλάπτει την Ελλάδα..».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Οι ανόητοι με κατηγόρησαν για πλαστογραφία λες και δεν φαίνεται...Χαχα πρόκειται περί ανοήτων».

Παρακαλούμε περιμένετε ...