Ξεπέρασε τις 30 υπογραφές που απαιτούνταν χάρη στους έξι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και της ανεξάρτητης Αρετής Παπαϊωάννου
Κατατέθηκε επισήμως η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών.
Η πρόταση επισημοποιήθηκε με τις έξι υπογραφές του Κινήματος Δημοκρατίας. Έως τώρα η πρόταση συγκέντρωνε 27 υπογραφές, αυτές των 26 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ανεξάρτητης Αρετής Παπαϊωάννου. Ωστόσο, όπως αναφέρουν από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, οι έξι ανεξάρτητοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας έστειλαν τις υπογραφές τους για την πρόταση της Κουμουνδούρου και συγκεντρώνεται πλέον ο απαιτούμενος αριθμός των 30 υπογραφών για την υποβολή και επισημοποίησή της.
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε, ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας θα συνυπογράψουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής σχετικά με την τραγωδία, επαναλαμβάνοντας ωστόσο την κριτική του, ότι είναι «ελλιπής».